What the hell is going on?

Har hängt hos Oskar dom senaste dagarna, vilket ni alla nog hade listat ut egentligen. Trevliga dagar har det varit iaf! Idag drar jag till stugan och stannar där tills någongång i mitten av veckan, sedan är det bara få, få, få dagar kvar tills jag och Oskar packar väskorna och drar söderut!
Bild får sammanfatta fredagen, lånad från Ida!

Sugar, we're going down.

Alla här har väl sett How I Met Your Mother gissar jag på, och ni vet hur dom säger något liknande som "allt som händer efter kl 2 på natten är dåligt", jag skulle vilja korta ner den tiden liiite då jag igår kväll gjorde mig själv 600kr fattigare genom att beställa hem ett lass med kläder från nelly.com.
Dessa fyra är påväg hem till mig just precis nu, på fjärde bilden är det shortsen jag syftar på. 

Something good can work.

Idag har jag tagit mig i kragen och städat upp mitt rum ordentligt, och även suttit och längtat efter Stockholmsresan med Oskar (som intar plats den 8-11 augusti)
Nu ska jag kamma ut mitt ruffs till hår och platta ut krullet och därefter sätta mig på mopeden för att umgås med Oskar några timmar!
Bild från Those Dancing Days spelning i torsdags.

Har den senaste timmen suttit och läst nästan alla artiklar om händelsen i Norge, och jag skänker en tanke till alla drabbade!
källa: google

Men på något sätt så lyckades ändå Movits! leverera ännu mer.

Gårkvällen slutade perfekt med riktigt bra sällskap. Movits! var helgens, nä, årets bästa händelse. Att skaka rumpa med sina närmaste vänner samt 2 helt random, men skojiga vännäspojkar till ett av dom bästa banden, kan det bli bättre? Och att träffa Oskar då jag såg ut som en dränkt katt efter kvällens himmel som valde att falla ner på publiken? Pricken över i:et!
Snart, alldeles snart har jag och Oskar bokat resa till Stockholm den 8-11 augusti, kommer bli grymt!
Bild lånad från Ida.

Och varje gång det händer, dör en bit av mig inombords.


Och självklart levererar Those Dancing Days till 100%!

Ni får äran att bli bjudna på några urkassa bilder.

When we fade away.

Ikväll är det alltså Trästockfestivalen som är grejen, Those Dancing Days och Adept står på schemat och det kommer bli grymt! Vädret kanske inte leverade så hårt, men kan man begära någonting annat under en festivalhelg?


Tack Moa♥


Svar på tal.

Jätte söt hund du har :)vart köpte du den någonstans? ska köpa en hund men vet inte vilken ras tänkte om du visste kennel som du köpte hunden ifrån?

Vi köpte henne på myrorna, nää blocket var det. Vet faktiskt inte så mycket mer förutom att det var i Jörn, tror jag..? Izzie är en blandras, 50% Papillon, 25% Powder puff och 25% Toypudel, och skiljer sig enbart några millimeter i storleken med våra katter :)


NEW IN.

Det var en kall dag, därav alla varma myskläder. Ett par Carlingsjeans samt en blå kavaj rikare blev jag också, vart kavajen är är dock ett mysterium, håller tummarna på att Oskar har den...

Gud har talat.


Stugan och bovikenhäng.


Sensation white.

Då ens pojkvän drog till Amsterdam för att vara med om vad han kallar "det bästa som någonsin har hänt mig" (jepp, känner mig lite... ja..) = Sensation, och ha en käft som babblar på om det ungefär hela tiden så är det klart att man blir jävligt sugen.
Vad är då Sensation? Världens coolaste raveparty? Jag vet iaf att jag ska dit nästa gång.

A promise broken.

Känner att jag ligger på topp nu, men ni förväntade er väl inget annat hehe? Igår åkte jag och Oskar till våran stuga för att tvärhälsa på (+ hämta mammas legg så att H&Mpaketet nu ligger där nere, i tryggt förvar) och hunden slutar aldrig växa!! Även om hon fortfarande knappt är större än katterna. Därefter så åkte vi till Chris för att spela kubb och poker (som jag drog hem storvinsten i;)) med han, Marcus, Emil och Annie.
Ikväll är det äventyr som gäller, kul kul kul!

Ny TV och tavla på Håkan så är rummet 100% finemang!Du snälla vänta, vänta, håll ut.

Livet rullar på, har lyckats bli förkyld nu också, och mitt ben? Det måste nog snart kapas av.. Hehe, nä men då jag skulle byta "bandaget" så sprutade tårarna åt alla håll då allt "tyg" fastnat i skorpor och blablabla.

Ikväll har jag legat i sängen med Oskar, som nu dragit för att sladda lite 240 i regnet och sen dra vidare till jooobb, jag ska nog hänga med Harry och hans vänner, för att tagga upp till del 2.

Förövrigt så har pappa och Kerstin varit på Ikea, så mitt rum har blivit betydligt mycket snyggare, jämfört med förr. Så några bilder bjuder jag på antingen senare ikväll eller imorgon.


It's all about finding that special one...

... och jag är lyckligast i världen över att jag hittade dig.


Fin kväll med finfina vänner!


"Moa och Mika förstörde precis min backe genom att försöka gräva en tunnel med moppen i 45km/h."

Har alltid varit stolt över det faktum att jag faktiskt aldrig har ramlat med moppen, nu... så kan jag inte vara så stolt längre. Jag och Moa tog min "pärla" till klutmark för att hänga med Fanny, inte visste jag att dom hade lagt grus samma dag på deras backe som har en lutning som skulle få vem som helst att (som Fanny ville uttrycka sig) "gräva en tunnel med moppen". Allt slutade med några sår som inte ville sluta blöda!

Andra bilden visar alltså hur mycket det egentligen blödde, bara ett tag efter vi lindat på.


The beat kids.

Sitter och svettar framför Oskars dator, vilket börjar bli lite av en standard nu för tiden. Oskar jobbar och kommer inte hem förrän vid tre, så tänkte passa på att fara till pappa och städa upp lägenheten, sen vidare ner till stan och lämna papper på banken så att jag får min lön haha.

Pappa och Kerstin hade planer att hänga på Ikea idag, så förhoppningsvis får jag med mig en klädställning därifrån, så att kläderna får hänga snygg istället för att agera golvmopp.

Det här är värt att dö för.

Veckan har spenderats såhär: med Oskar, sjuk veckans tre första dagar, jobb idag, jobb imorgon sen SOMMARLOV! Känns riktigt, riktigt bra!
Har tagit mig ett bad för första gången på väldigt länge, och började att svettas efter några få minuter då jag inte tål värme (som den lilla med jag är), Oskar är och brummar gokart med hans kompisar så jag passade på att raka mina björnben och skriva av mig lite, spännande liv...
Arkivbild

6 favoriter.

(Klicka på länken under bilden för att komma till låten)Bullets - Nause & Adrian Lux Remix Radio - Rebecca & FionaSammy Davis Jr. - Movits!Can't find entrace - Those dancing daysVi två, 17 år - Håkan HellströmFlorence + the machines - Howl ♥


Stjärnfallet - Markus Krunegård

Sometimes when it rains.

Oskar kommer hem redan ikväll, vad jag är lyyyycklig!!! Satt och tjollrade och skulle kolla ifall man kunde följa flygplansresorblabla på internet, och blev chockad över hur många plan som egentligen är där uppe och virrar omkring.

Källa: http://www.flightradar24.com/

You can run, but you won't come far.

Nu är det här sista dagen jag behöver överleva utan Oskar här, dagarna har tur nog gått fort, annars skulle jag legat halvdöd som en liten firre som ramlat ur boet.

I fredags hängde jag och brudarna hemma hos mig ett tag och drog därefter ner till stadsfesten, blev att snurra huvudet till karusellerna och digga Erik Hassle, slutet av Rebecca & Fiona och Robyn såklart. Men då blev man omkringkastad som en vante mesta delen av konserten så trängde sig jag och Matilda ut ur folkkaoset för att hinna andas lite, men en grym kväll iaf!

Igår var tanken att jag och Anna skulle hänga på stadsfesten, men blev att hänga med hennes kompisar, och sedan dra vidare ut på en båt (kan förresten bocka av "drive in på Max på en båt" på listan) för att bli sjöblöt och därefter tro att kameran pajade, men turligen så gjorde den inte det!