This years love.

Ni minns när mitt rum fick en helrenovering? (Om inte, klicka här) Rubriken löd så här: Ny TV och tavla på Håkan så är rummer 100% finemang!
Nåå? En tavla på Håkan (och lilla hästpojken som tog en konstig plats nedanför) och då pappa köpt en ny TV till vardagsrummet så fick jag in den till mitt. Mika är nöjd!

Every time, you come to mind, my tender heart, just melts inside.

Gårdagen bestod av trevligheter med finflickorna för att senare dra vidare till Innervik. Det vill säga, en helt OK kväll! Fick skjuts av min finis som just nu är på fest, utklädd till häst. Själv så sitter jag heeelt själv i lägenheten och saknar allt som socialitet kan ge (och juice... mycket juice..)

Detta rullas snart hem till mig!

Och ja, jag föll väl även jag för att bli en pälsskalle.

Halv åtta hos Moa.

Förrätt: Tortillas med salsa, en massa lök och knaperstekt bacon.
Varmrätt: Inbakad kyckling, örtsås och varma grönsaker.
Efterrätt: Bananer stekta i lönnsirap och Maxfavoriten Dumleblizzer

Shake it out.

Första dagen på praktiken och dagen blev hela 2 timmar lång!! Så hann träffa älsklingen ett tag innan han drog iväg för att jobba kväll, vilket förövrigt är min tur att göra imorgon (jobb=praktik, för min del) Så detta kanske är Guds mening till mig att jag ska plugga dessa stackars timmar...
Påtal om Gud, varför får han mig att alltid se upp som en uppstoppad bitch på dessa jävla skolkort?? VOC2A, still going strong!

Han samlar drömmar i fickan.

Jag tror att jag är en hypokondriker (man inbillar sig att man har alla möjliga sjukdomar), direkt någonting inte stämmer till 100% med "mig och min kropp" så är jag gravid, har cancer etc. Haha, okej, kanske inte så allvarligt, men tankarna ploppar upp där inne i hjärnan någonstans! Psyko...
Igår var jag hurtig med att cykla 12 km, mycket för mig som annars inte rör sig en cm nu när fotbollssäsongen är slut. Vad slutade det med? JAG HAR SÅ FRUKTANSVÄRT ONT I RÖVEN. Kan knappt sitta, älskar min sadel.
11 månader med min finaste♥ Love you, love you, love you, love you.

Mobilbilder, japp check.

När det var sjukt coolt att hänga i metodrummen, när det var sjukt coolt att gå ettan.
Och såklart alla fina festbilder!

Breathing in snowflakes.

Idag har jag (jepp, på en söndag) praktiserat, för att ta igen tid som jag missat när jag varit sjuk. Ändå har jag haft tur att inte behöva jobba någon annan helg! Så det blev en tidig kväll, och en väldigt tidig morgon för min del.
I fredags var jag på Moa och Marikas födelsedagsfest, vilket var väldigt trevligt, att slita sig från fester där folk bara snackar bilar (hehe förlåt Oskar..) till att faktiskt vara en 17 årig tjej.
Snor (har börjat bli en vana?) en bild från Marikas blogg och håller tummarna på att det är OK! Förövrigt så har min kamera hittat sin älskare (laddaren) och äntligen fått lite batteri i sig, så nu är det väl upp till mig att skärpa mig.

We smoked the screen to make it what it was to be.

Är lite sådär överdrivet less på att stiga upp 6 på morgonen nu, och att veta att det är 6 veckor kvar är väl inte någon större höjdare heller. Blev i alla fall stolt över mig själv som jobbat som en liten slav idag, alltså nästan 100% självständigt...
Bilder från fikakalaset hos Moa igår, lånade från Moas blogg.

We are young, and we are stupid.

Haha hittade den här bilden i en mapp, minns att jag tog den just innan jag och Fanny drog iväg till PDOL för att se Håkan år 2008, förstår inte grejen med läppen? Var jag snygg? Trodde tydligen det då denna fick pryda min apbergetanvändare. Hahaha..... 
Too sexy for myself.

We own the sky.

Denna dag har lärt mig en sak: hur mycket jag älskar att spela volleyboll!!! Och det är alltid lika roligt med en kanonbra klass som våran. Och om vi lägger det på sidan så har ett inte lika spännande prov om arbetsmiljö och säkerhet varit vår börda idag.
Alldeles strax brummar vi iväg med pappas skrotfärdiga bil för att fikafika hos Mois.
Ser ni mitt S-formade ögonbryn? Det är resultatet när jag försöker höja på det, proffsigt va?

When the world spins madly on.

Jag är så riktigt jävla värdelös på det här med bloggning just nu, och varför? Tiden räcker bara inte till. I fredags var det fest med finaste Oskar och hans vänner (eller kan jag efter dessa snart 11 månaderna börja kalla det lite för mina vänner med?) och imorgon blir vi bjudna på hockey och middag av hans gulligaste föräldrar = livet rullar på rätt bra nu.
Idag har jag jobbat (praktiserat) kväll från 12-20, vilket faktiskt gick rätt bra och var väldigt mysigt när alla "gamlingar" kröp ner i deras nattlinnen. Och för er som inte vet, så går jag vård-och omsorgscollege vilket då leder till att jag praktiserar på ett äldreboende. Imorgon börjar jag 7, vilket betyder att jag ska sova nu, godnatt godnatt godnatt.
Måste självklart avsluta detta inlägg med en bild på kalasfina Moa som äntligen kommer ikapp oss andra i åldern idag (bara du Lisa som är kvar nu hehe..) GRATTIS SNUTTAN♥♥