Something good can work

Ska alldeles strax, om hela 21 minuter ska jag börja bege mig ner mot staden för att ta igen lite praktiktid. Stiga upp klockan 7 och sluta klockan 20 haha... Dock hade jag turen på min sida då vi fick sluta tidigare idag = en sväng hem och käka middag.
Funderar på att ha en bloppis (igen) strax, fast med kläder som jag har köpt senaste halvåret som jag verkligen aldrig använder. Så ni får vänta med spänning, för bloggen är ju kanske inte prio nr 1 just nu...

Crystalised

Kågerock igår, gick hur? Haha kan man ju fråga det låga antalet människor som var på plats. Tur att jag hade Edward som kompade mig igenom 3/5 låtar, tacktack!
Ikväll är mina planer att ligga som en sten i sängen och vänta tills Oskar sluta jobba, och därefter umgås med han/folk/mig/någon.

Tina och Rickardh har förresten kommit hit över helgen, och skulle iväg på maskerad. Är det all in så är det all in.

Who the hell was I?

Sitter i denna stund och väntar på att min syster och hennes pojkvän ska anlända så att jag äntligen ska få lite mat i magen! Ikväll är det the big day, KÅGEROCK, och jag kunde ärligt inte vara med oförberedd. Men det har jag ju faktiskt ingen annan än mig själv att skylla på hehe.
Ny proffe, ni älskar webbilder va? Förstår det.

Fly away with me

Idag känner jag mig som en tant, Oskar är och hugger ved med sin farfar och jag sitter och spelar bingo i hopp om att han kommer hem snart... Och när han väl kommer hem så ska jag väl iväg på praktiken nästan direkt.
Har hunnit med att fixa Tina och Linns julklappar, känns bra att vara ute i tid, vilket jag är ungefär sämst på. Samhällsprov på fredag, inte pluggad. Kågerock på fredag, inte övat. JAAAA, nu ska jag rulla runt i hans säng och se på något spännande program.
Hamsterparty på Oskars bakgård.

I lost the heart I gave away

Känns som om jag är insnöad (ha-ha..) med allt som har med läxor, APU och sjukdomar att göra, det kan väl vara en liten anledning till varför jag nästan har gett upp den här bloggen totalt. Så kan väl ge er alla små söta läsare som fortfarande håller sig kvar en liten update om vad som har hänt.
- Jag har fått magkatarr, en fin gåva från Gud:):):)
- Jag har missat 5 praktikdagar då det högsta tillåtna antalet dagar är 2 = jobba igen på helger:):):)
- Enligt läkaren så beror magkatarren på stress och Roberts död, jag stressar alltid och att komma över en bra väns död är väl alltid enkelt:):):)
- Vi har massa jobbiga läxor i skolan som jag inte fattar ett smack av:):):)
Men bakom alla tråkigheter så finns ju en del roliga saker också:
- Det snöar osynlig snö, som alla förutom jag ser.
- På fredag ställer jag mig på scenen med Edward som min kompanjon!! WOHOO (Kågerock)
- Det är snart jul!!!
Och påtal om jul så får ni en bild på vår fina, eleganta julgran som vi nu äntligen har slängt!

Hide away

Dom två senaste dagarna har jag bott i min säng, då min mage gillar att jävlas med mig. Igårkväll fick jag sällskap av mitt lilla troll, och vad tror ni han hade med sig? En blombukett och choklad, vilket jag aldrig har fått av någon, någonsin! Gullenosen..

Until the end of time

Tycker om att facebook påminner en, kan ju vara bra när man blir gammal och grå!
Gårkvällen var väldigt väldigt mysig! Blev ju som sagt middag och bio, och jag blev bortskämd... Filmen (In time) var faktiskt bättre än vad jag hade trott, blev väl ännu bättre då det inte finns någon film som är lik, alltså ett helt nytt koncept.
I ♥ U!

A song for a heart so big.

Har fått höra lite klagomål på att jag aldrig bloggar, kan bero på att jag spenderar ytterst lite tid vid datorn och har aldrig med mig kameran dit jag ska så...
Ikväll ska jag och Oskar äta på Tatung för att fira våran årsdag (som är imorgon, men imorgon finns ingen tid) och därefter se In Time på bio, blir den ultimata myskvällen med min älskling! Känns dock lite trist att knappt hinna träffa han imorgon då vi (ÄNTLIGEN) ska till norsjö för att hälsa på mormor, och fira pappa såklart.
För prick ett år sen spenderade jag min kväll genom att vara på stället som bilden där nere avslöjar (kågerock), vilket jag förresten i år får återuppleva, dock den 25 november! Så den fredagskvällen får ni helt enkelt skita i Kapten Röd och komma och se Mika Pettersson istället, deal?

You are your own worst enemy

Det där med att göra en massa inlägg av allt jag har gjort kom jag inte så långt med, eller hur? Ska fixa till det där lite, förhoppningsvis imorgon när jag bara har praktik till 11 (tjäna!)

Annars så är mitt humör just nu lika stabil som Oskars bil, som har gått sönder några tusen gånger sedan han köpte den. Känns som om jag kraschar hela tiden och jag vet egentligen inte varför...

Can't find entrance.

Har inte varit i närheten av min lilla dator på väldigt många dagar nu, och när jag inte är i närheten av den kan jag inte heller lägga in bilder. Så en del har ju faktiskt hänt, så tänkte skippa med att ta upp allt i samma inlägg!
I tisdags drog jag och Matilda en roadtrip till Umeå, och att få åka med hennes föräldrar istället för att lägga ut en massa pengar på buss var guld värt! Och då ni som känner mig lite bättre vet att jag är ganska duktig på att slösa pengar så kan jag förvåna er med att jag "bara" slösade 300kr (+ 60 på mat och ett örhänge hehe), nästan värt en applåd!