September 2011

Hände faktiskt inte mycket i september. Började om skolan och fick gå igenom den fruktansvärda känslan av att förlora en vän, tänker på dig Robert!

Augusti 2011


18:54

Gårkvällen bjöd på häng hos Fanny i KLUTIS, var riktigt roligt och vi skrattade tills 6 par rutor började kravla sig fram, dock försvann dom direkt. Ungefär kl 2 på natten gick vi upp till vägen för att vänta på att Oskar skulle hämta mig, och Fanny skrämmer upp mig lite lagomt, sätter mig i baksätet och berättar allt det läskiga för Oskar och Elias, och efter ett tag attackerar någon mig bakifrån. Då har jävla Marcus gömt sig i skuffen, slog han som en liten kanin.
Idag stod en tur på stan med Sanna och Fanny på schemat, och om cirkus en timme är det fotbollsträning på G, därefter hade jag tänkt lägga mig ner och sova lite länge.
Denna t-shirt blev till min ägodel idag för hela 99:-

Juli 2011


Mellandagsreans inköp

H&M 149:-
Gina Tricot 199:-
H&M 199:-

Juni 2011


Maj 2011


So I tell my self, that I'll be strong

OKEJ, jag förstår mig inte på spotify. Detta ovanför ska alltså beskriva vila artister/låtar jag lyssnar mest på. Alla som jag har kryssat har jag lyssnat på EN gång, och den längst ner vet jag då inte ens vart den kommer ifrån, och antar att det är Oskar som har lyssnat på några av de kryssade. 
Tidigare stod det att Peter Jöback var min favorit artist.... Mika ♥ Peter!! Forever and always!! SNUTTERUMPAN

Vi har något stort på gång

Nu har jag avslutat mitt fightande på stan och halkat sakta, fast inte så säkert, hem. Trottoarerna är nog faktiskt i stil med en isplan, och jag har varit nära på att ramla ett tusentals gånger.
Med mig hem fick jag en svart kavaj (ÄNTLIGEEEEEEN), en grå mysig tröja, en rosa/röd tröja, mascara, ansiktsrengöring, en BH och 4 par trosor. Detta får ni inte se bild på nu, för kameran har jag inte på plats!


April 2011


Cut it off

Så, nu är mellandagsrean här, ja.... Har nu bestämt mig (mest för att flera vänner sitter kvar i skogen för att bussarna valde att gå så pass sent) för att genomlida denna helt själv, känns drygt men kanske bäst så. Tycker inte att det är lätt att gå på stan med sällskap, om man verkligen letar efter någonting, man hamnar så lätt på något annat ställe haha...
Linn är och hämtar sin pojkvän på flygplatsen nu, och när jag kommer hem från stan så är det klippning på G! Hur har jag inte riktigt bestämt mig för än.
Denna stora förvandling genomförde jag i sjuan när Loisa skulle klippa mina toppar. Har varit galet sugen på att testa ha kort igen, men jag är väl inte så mycket för stora förändringar. ÄÄSCH

Something good can work

Denna juls klappar innehöll inte så värst roliga, men kanske nödvändiga saker som t.ex. en symaskin. Annars så är jag 1700 kr rikare! Kvällen slutade, som kanske inte är så överraskande, med Oskar. Blev att spela spel med deras släkt och inte känna mig så himla smart kanske...
Hur blev eran jul?


Det vita i Emils ansikte är, trots alla misstankar, smink och inte heroin


GOD JUL

God jul önskar Mika och Kalle ankas vänner.

Februari 2011


Längtar som en liten sprattelunge

Julafton imorgon och min julkänsla ligger inte på topp. Har suttit och gått igenom detta år, månad för månad, för att göra som ni ser nedan en liten sammanfattning med bilder, det är så jag spenderar min "dan före dopparedan".
Nää, självklart så ska även jag sätta mig framför TVn om ett tag och spela lite bingo, sedan följa med Oskar hem och bara mysa (och självklart längta tills imorgon...)


Januari 2011


Denna fotboll...

Har nu nästan bestämt mig för att när jullovet börjar så ska jag ta tag i den här stackars sidan...
Sitter och väntar på att tiden ska gå, sedan bär det av för att hämta upp Matilda och Ida för att dra på denna säsongs första fotbollsträning. Är rent sagt livrädd då våran tränare har skrämt upp oss lite med att säga att det ska bli en riktigt hård fysträning, och för er som känner mig så vet ni ju att min kondition slickar botten.

It's you, it's you, it's all for you

Att ligga vaken från klockan 5 på morgonen på grund av magkatarr är ju ingen höjdare, så ingen skola blev det idag. Har även fått veta att läkaren har skickat en remiss för en gastroskopi (= köra ner en slang i magsäcken på mig, genom halsen), skojsigt..
Har klickat hem denna fina inför nyårs, för endast 229 kr!

All this and heaven too

Med ungefär 100 fler visningar på bloggen än vad jag brukar ha på en bra dag så blev det ändå inte många plagg som blev tingade, har jag verkligen så dålig klädstil??
Idag har jag varit och gjort bort ytterligare en praktikdag, trodde det var den sista men efter torsdagskvällen så är jag helt praktikfri. Fast det var en väldigt mysig dag att jobba på om man säger så, (praktiserar inom hemtjänsten) bara 2 tillsyner och sedan julpynt i lokalen.
Nu till middagen så kommer farmor hit, och om farmor kommer hit vet både jag och pappa vad som väntar = städning. Så nu har jag dödat alla dammråttor och gjort det finfint!
Påtal om dammråttor...

Bloppis

Nu kör vi! Ni får buda. Kontakta mig antingen här, facebook eller mail (mikapettersson@hotmail.com)
1. Mysig, varm tröja från BikBok, köptes förra julen och är använd 2 gånger. Finns en liten maska(?) som har slingrat sig ur, men det är lätt fixat. Strl M.
2. Kortärmad tröja från H&M, använd 2 gånger. Strl M.
Nypris: 249kr
3. Blå skjorta från H&M, aldrig använd. Strl M.
Tror att denna kostade 199kr som ny?
TINGAD

4. Jeansskjorta från Monki, aldrig använd! Strl S.
Nypris: 299kr
5. Kämpade och kämpade, men en mörkblå (vad nu detta är) gör sig inte bra med en dålig kamera.
Ifall jag minns rätt så gick denna på cirkus 150 kr. Aldrig använd. One size.

6. Poncho från H&M, använd en gång. One size.
Kostade runt 2-300 som ny.
7. Tröja från Carlings, använd ett fåtal gånger. Strl M.
Gick väl också på runt 2-300kr.
8. Skjorta från Bikbok, använd max 2 gånger. Strl 38.
TINGAD
9. Lång skjorta från Gina Tricot. Strl 38.
10. Samma som skjortan ovanför, annan färg. Strl 38.
TINGAD
11. Mysig cardigan från Kappahl, strl M.
TINGAD