I don't know, who I am without you.

"nu är jag hos mika vi har hunnit dansa riktigt ordentligt på deras ytter gård innan hennes fader kom hem och låste upp!"
Hittade det här inlägget på Emmas gamla blogg, och jag började tänka så jävla mycket.

Sanningen är, att jag verkligen verkligen saknar dig. Jag minns den där dagen till 100% och det är bara ett av alla hundra tusen fina minnen vi har haft tillsammans. Det är aldrig lätt att förlora en bästavän, och jag kommer nog aldrig kunna "släppa" det vi hade.

Alla gånger vi färdats fram och tillbaks på din moppe, varje gång du har klagat på att jag har för kalla kläder, varje gång vi dumförklarat oss själva, varje gång vi legat dubbelvikta av skratt, varje gång vi har kommit på en löljig historia för att jag skulle få sova över hos dig, varje gång jag har lättat mitt hjärta för dig, varje gång du lyssnat, varje gång, ja varje jävla gång, har en speciell betydelse.

Du är en otroligt fin vän, du lyssnade alltid och du försökte alltid hjälpa till. Våran humor var iprincip likadan och du är världens underbaraste människa. Och ja, jag vet att det knappast någonsin kan bli det vi en gång var, och det är så synd. Jag saknar dig vännen, så obeskrivligt, fruktansvärt mycket.Kommentarer
Postat av: Linnea

hon är så otroligt fin!

2010-12-15 @ 08:44:03
URL: http://bloggendettalasom.blogg.se/
Postat av: elarsson

tack mika, jag saknar dig så otroligt mycket!

vi måste vara med varandra snart igen, för jag saknar dig mer än vad du kan gissa...

2010-12-18 @ 16:39:53
URL: http://duttan.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback