Dag 03 – Mina föräldrar

Då mina föräldrar är mina trognaste läsare så får jag hålla mig i skinnet nu och inte skriva exakt allt jag känner... Nää nu skämtar jag bara lite.

Min pappa heter Michael Pettersson och fyller 50 nu i Januari, bor på Norrböle med mig som inneboende varannan vecka. Han jobbar som matte/data/NOlärare på Norrhammarskolan och är därför ett stort plus i kanten om man skulle ha problem i något av ovanstående ämnerna. Som person är han rolig, knäpp sådär, impulsivt knäpp??? Är (som båda mina systrar nämnt på deras bloggar) duktig på att laga mat, gillar stark mat, vilket märks i maten då han får mackaroner att bli starka.

Han är intresserad av fotografering och har en dyr kamera som jag gärna skulle vilja ärva en vacker dag, är sekreterare i fotoklubben som är en grupp med gubbar som samlas en/två gång/gånger i veckan för att fota, eller något sådant. Äger ingen bil, vilket kan vara lite frustrerande ibland, och försöker att få mig att bli hurtig, vilket han misslyckas med när han trycker i mig godis och chips (dubbelmoral där pappa)

En rolig sak, eller rolig och rolig. I högstadiet/gymnasiet kallades han för Mickepe/Micke P/Micke Pe vilket i princip både jag, Tina och Linn gör (dock Mikape, Tinape, Linnpe, ja ni förstår)

Annars är han väldigt snäll, blir lite bortskämd av honom (ops) då det är bara jag av syskonskaran som bor kvar i Skellefteå. Enda gångerna han är arg är väl då han ska försöka bygga ihop någonting eller något (JEPP, kan bli ett jävla liv om den där bokhyllan vägrar samarbeta)

Lite smått och gott om min fader MICKEPE!


Min madre heter Kathrine Granström, hette Cathrine Pettersson men sen kom Peter in i hennes liv och fick henne att svika Pettersonsläkten och även byta första bokstaven i förnamnet (varför gjorde du det???) Hon är 47 år och jobbar på Ericsson i Ursviken, tror dock hon slutade jobba där idag haha, då vi ska bli ett förstärkt familjehem.

Är ganska lik mamma i sättet, eller... Känns som så, lite smålika i utséendet också. Dock "ärver" jag nog dom flesta egenskaperna från Tina. Min mamma är en snäll liten tant som oftast alltid ställer upp, kan berätta nästan allt för henne och det uppskattas enormt. Hon lyssnar alltid, men kan vara lite smådålig på att trösta, minns då jag blev dumpad någongång för några år sedan, hennes tröstande ord var "Ääsch, du kommer att bli dumpad så många gånger, så det här är ingenting att vara ledsen för" haha, hjälpte ju...

Hon FÖRSÖKER vara rolig jämt, men misslyckas oftast, då ingen riktigt förstår hennes skämt. Men hon är faktiskt "cool" för att vara en mamma.

Har en väldig "stark relation" till min mamma, vilken kanske alla döttrar har, men även om vi tjafsar ibland så är jag gladast över att hon är just min. Hon står ut med mitt dåliga humör som kan komma och gå, då det tyvärr, nästan är alltid hon det går just ut över, vilket är synd, men det är väl bara så det är... *wops*

Kommentarer

KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback