"Dag 01 - Presentera mig själv"

Jepp, det är då jag som är Mika Elina Pettersson (som ni säääkert inte redan listat ut på bloggadressen), är född år 1994 i samhället Ursviken här i Skellefteå. Har flyttat sammanlagt (brb, paus för att räkna) 16 gånger, och med det räknar jag med även om vi bara flyttat en lägenhet ner, eller om mamma flyttat ut och pappa flyttat in, ja komplicerat. Bor nu på Morön med mamma och hennes man samt hans barn och på Norrböle med min fader.

Min familj skall ju komma på tal om några dagar, så det avslöjas inte nu...

Växte upp i ett rosa hus på Fredsgatan 16 i Ursviken där jag hade alla mina vänner på samma gata. Min bästavän Paulina bodde huset ovanför oss så vi spenderade mer tid ihop än jag och min dator gör i nuläget. Vi höll ihop tills i tvåan(?) då vi skaffade andra kompisar. Dock håller vi fortfarande kontakt då hon är en liten gullunge jag inte kommer släppa taget om. Bodde kvar i det huset enda tills vi flyttade ifrån Ursviken (när mamma flyttade ut, flyttade pappa in, helt enkelt ett hus man inte ville släppa i första taget) och då flyttade mamma och hennes nuvarande man Peter till ett hus i Ersmark. Visste inte då ens vad Ersmark var, men skaffade mig otroligt många, fina minnen och vänner i Kågedalen.

Har alltid varit otroligt blyg, enda tills i åttan då det började släppa, gick då över till en helt galen och spårad personlighet. Jag och Emelie kröp som katter längst korridorerna, skakade sönder asset på pandiscon (JEPP, var en stolt stamkund där med) Vi klädde oss enbart i oversizade kläder as hell, inga överdrifter här inte. Dieseltröjan och mina XXL mjukisar var favoriten sommaren 08, JA ni läste rätt... sommaren. Tillbaks till ämnet så är väl den där blygheten kvar ibland, t.ex. när en kompis träffar sin kompis så står jag som ett tap bredvid och säger typ... nada.

Har enligt Oskar varit ungefär allt. Dvs hade en lite "emo" period där i sexan då jag inte slösade på eyelinern so to speak och då Tokio Hotel var mina största idoler. I sjuan var jag fjortis med obefintliga ögonbrin och mina ögon syntes knappt pga mina metertjocka ögonfransar. I åttan var jag "jibber", näää "wannabejibber" nää, inte ens det.. men som jag nämnde, så stora tröjor som möjligt, XXLmjukisbyxor, bandana och streetskor var standard för en liten flicka som jag, pinsamt?? NÄÄää varför tycker ni de??

Går just nu på Balderskolan, "VOC" = vård och omsorgs college. Påtal om det där med gymnasiet, så var jag väldigt fram och tillbaks med mitt val. Var helt bestämd att det skulle bli musik jag skulle gå, ångrade mig i sista sekunden, valde samhälls(???!??!?!?!??!) kom in där, ångrade mig och kom in på VOC då. Måste säga att jag har vääärldens underbaraste klass, dock alldeles för livad då jag har kämpat mig till mitt första IG... MMMmm I know.

Mitt största intresse är helt klart musik. Spela gitarr, sjunga, piano, trummor. Är dock sämst på piano, men övning ger färdighet mamsen och papsen... därför tomten vill vara snäll i år? Var med i en sångtävling förra året, vann och fick ett skivkontrakt med Danne och Jocke. Spelade in tre låtar där igår och ja, pratas om spotify.

Påtal om musik så hade vi ett band i sjuan, som hette, coolt nog, Lazy. Bestod av mig, Loisa, Idur, Bea och Hanna. Vi hade lite flyt där ett tag, spelningar på trästocks och kulturspektaklet. Dock gick vi i ide pga. för mycket tjafs och för lite spelande. Lite trist ändå, då det fört oss längre ifrån varandra.

Men annars då? På fritiden är jag med min gulliga lilla pojke vid namn Oskar, slöar i sängen eller dansar streetdance. Pluggar alldeles för lite och det skäms jag för, ganska jobbigt att gå från att ha bra betyg till ig... Hehe shame on me.

Aa hoppas inte det här blev för tjorvigt, bjussar på lite gamla bilder.

JEPP jag kollar upp mitt gamla hus på google, iaf. barndomshem. Storslagna planer på att flytta tillbaks dit? Check!


Ögonbryn?? Vart?

BFF's, Paulina, jag unt Linnéa!

Jag och Paulina, 6th grade, wiho!

Jag och Paulina, älskar att jag var stor som ett berg och hade affro jämfört med hennes fjun. Såhär kärleksfulla var vi iaf.

LAZY!

Kommentarer
Postat av: Klara

När jag läser detta får jag minnen om när vi gick i samma klass :$ hade typ glömt bort de...

har ju massa skolkort på oss, funderar på att visa dom på bloggen :$ har du kvar dom korten?:)

2010-12-02 @ 23:41:01
URL: http://klarahe.blogg.se/

KOMMENTERA HÄR:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback